Naše osnovno vodilo je, da proizvode do kupcev dostavimo hitro, varno, zanesljivo in stroškovno učinkovito. To nam omogočajo odlične logistične povezave in proizvodnja na treh lokacijah, kar je ob enostavnih reorganizacijah prevoza tovora zagotovilo za zanesljive dobave našim kupcem.

Za zanesljivost železniške logistike imamo v najemu 800 vagonov, zagotovljene redne urnike na evropskih železniških povezavah, ob tem pa tudi industrijske tire, neposredno iz proizvodnje v Gospiću in Terneuznu. Prevoze tovora opravljamo tudi s cisternami in tovornjaki, najdaljše poti pa premagujemo z rečnimi in oceanskimi ladjami. Odlična strateška lega proizvodnje v Zeelandu omogoča transport z rečnimi ladjami globoko v notranjost celine.

Suhe proizvode odpremljamo v vrečah, cisternah, tovornjakih in kontejnerjih, medtem ko mokri proizvodi do kupcev pripotujejo v cisternah, vagonih, z rečnimi baržami in prekomorskimi ladjami oz. tankerji.

Calcitovi specialisti v logistiki pripravijo rešitve in ponudijo storitve, prilagojene vašim poslovnim potrebam. Desetletja izkušenj z našimi logističnimi partnerji so zagotovilo za hitro, varno, zanesljivo in učinkovito dostavo proizvodov do naših kupcev, ne glede na razmere. Vsakega kupca obravnavamo posamezno in poiščemo način dostave proizvodov, ki je najbolj optimalen.