02.09.2020

Znani novi datumi specializiranih sejmov Compounding World Expo in Paper&Biorefinery, Dan slovenskega papirništva ostaja v novembrskih načrtih

Več kot dve desetletji Calcit ohranja tradicijo predstavljanja svojih izdelkov ter ohranjanja osebnega stika s partnerji na sejmih po Sloveniji in v Evropi. Tudi letos smo našo prisotnost načrtovali na vodilnih sejmih s področij, kjer smo prisotni s svojimi izdelki, a je negotova epidemiološka slika v Evropi prestavila večino dogodkov.

V skrbi za zdravje in varnost udeležencev dogodkov so bili organizatorji primorani prestaviti Compounding World Expo, ki se bo po novem odvijal prihodnje poletje, 1. in 2. junija v nemškem Essnu. Prav tako vrveža papirničarjev letos ne bo dočakal Paper&Biorefinery v Gradcu, ki pa novega datuma za prihodnje leto zaenkrat še nima določenega.

Edini letošnji dogodek, ki ostaja v naših koledarjih, je tako Mednarodno srečanje slovenskega papirništva, ki se bo odvil v vsakoletnem novembrskem terminu, 18. in 19. novembra 2020 v Postojni. Tema tokratnega srečanja je Naša stran papirja.

Negotovemu ozračju navkljub v Calcitu še vedno nemoteno izvajamo svoje proizvodne dejavnosti, prav tako pa vsem svojim obstoječim in prihodnjim partnerjem ostajamo na voljo s pestro ponudbo kalcijevo-karbonatnih pigmentov, polnil in granulatov.