07.09.2020

24. PLASTPOL - mednarodni sejem predelovalcev plastike in gume v Kielcah

Industrija in trg za predelavo plastike in gume sta pripravljena na ponovno obuditev in razvoj. Letošnji mednarodni sejem predelovalcev umetnih mas PLASTPOL bo potekal od 6. do 8. oktobra v poljskih Kielcah.

PLASTPOL je dogodek, ki ga imajo v svojih poslovnih koledarjih vsa podjetja iz sektorja za predelavo plastike, od proizvajalcev, distributerjev in kupcev do predstavnikov organizacij in združenj iz vseh koncev Evrope. Srečanje je priložnost za predstavitev celotnih tehnoloških linij in proizvodnega procesa, na pretek pa je tudi konferenc, razprav in seminarjev za izmenjavo znanj.

Calcit vas vabi, da med 6. in 8. oktobrom obiščete Plastpol in se ustavite tudi na razstavnem prostoru podjetja Aurum. Pridružite se razpravam o Calcitovih polnilih iz kalcijevega karbonata za vse vrste umetnih mas in gum. Spoznajte našo skupino izdelkov CalPlex – polnil iz belega kalcijevega karbonata, od izredno finih do tistih s srednjo granulacijo, še posebej znanih po visoki kemijski čistosti, visoki stopnji pokrivnosti, ustrezni specifični površini in nizki stopnji absorpcije olja.

Za več informacij o Plastpolu 2020 obiščite https://www.targikielce.pl/en/plastpol.