14.10.2020

European Coatings show prestavljen na jesen

European Coatings Show, vodilni sejem industrije barv in premazov, je prestavljen. Namesto marca prihodnje leto, kot je bilo sprva načrtovano, so ga organizatorji zaradi širjenja koronavirusa in s tem povezanih omejitev preložili na september 2021.

Organizatorji sejma v Nürnbergu so po tesnem posvetovanju z razstavljavci sprejeli sklep, da srečanje predstavnikov industrije barv in premazov prestavijo s pomladi na jesen. European Coatings Show je sejem svetovnih razsežnosti, lani so razstavljavci in obiskovalci denimo pripotovali iz kar 120 držav, da bi razvili in razširili svoje poslovne priložnosti. Tovrstna mreženja so ključnega pomena za sektor premazov, ki ga opredeljujejo globalne dobavne verige in globalno povezana podjetja. Žal trajajoča pandemija koronavirusa in verjetnost, da se bodo povezane omejitve potovanja nadaljevale, pomenijo, da v marcu ECS tega cilja ne bi mogel izpolniti v obsegu, kot bi si organizatorji in razstavljavci želeli.

Alternativni termin European Coatings Showa je tako 14.-16. september 2021, medtem ko lokacija ostaja nemški Nürnberg. Trdno verjamemo, da se bodo zdravstvene razmere do takrat umirile. Calcitovci bomo brezpogojno pripravljeni, da vsem našim partnerjem in tistim, ki boste to še postali, septembra prihodnje leto znova izrečemo iskreno dobrodošlico na našem razstavnem prostoru.