Zakaj v Calcit?

Ljudje na prvem mestu


Smo sodobno, visokotehnološko podjetje, ki prisega na usklajeno rast podjetja in zaposlenih. Zavedamo se, da so prav zaposleni glavni nosilci našega znanja, zato ljudi postavljamo na prvo mesto. Podpiramo in spodbujamo razvoj mladih potencialov. Verjamemo v cilje, odgovornost, izkušnje, timsko delo in spoštljiv odnos do narave.

Karierna rast in mednarodne priložnosti


Smo hitro rastoče podjetje, ki je s proizvodnjo prisotno že v treh državah, v Evropi pa je eden vodilnih ponudnikov kalcijevega karbonata na trgu. Zaposlenim ponujamo priložnosti za poslovni in osebni razvoj v stikih s kupci širom Evrope in dlje. Običajno je, da se med kariero zaposleni preizkusijo na različnih področjih in napredujejo znotraj podjetja. Verjamemo, da se najbolj zanimive karierne poti in priložnosti skrivajo prav znotraj Calcita.

Raznolikost talentov, odgovornost in odprta komunikacija


Izkušnje so nas naučile, da samo različni ljudje v različne ekipe prinašajo bistvene novosti. Kultura našega podjetja temelji na odprti komunikaciji in vključenostjo vseh zaposlenih, ne glede na starost, izkušnje ali položaj. Odgovornost pride s prvim dnem zaposlitve.

Sprejemamo izzive


Z rastjo podjetja raste tudi naša strast po novostih. Spremljamo trende in spodbujamo uvajanje inovativnih dobrih praks. Digitalizacija, industrija 4.0 in management 3.0 so koncepti, ki jih živimo. Pa vendar si nenehno prizadevamo za sveže ideje, zato smo vselej v iskanju kandidatov, ki bodo brez strahu prevzeli pobudo pri delu.

#CalcitFamily


Spodbujamo razvoj drug drugega. Nenehno se učimo. Radi se družimo. Delimo si ljubezen do športa. Najraje pa to povežemo v več letnih druženj – od smučanja, kolesarjenja, jadranja in še in še.